Добредојдовте во livestream.mk, дел од 2С Потребен ви е пренос или поддршка во живо за:

Online Настани, Конференции, Конгреси

Дали знаевте дека вашиот онлајн настан може да изгледа поинаку? Целосно брендирање, поддршка, графички решенија, логоа, можност за реклами, слика во слика на сервисот zoom.us и сличните сервиси како него за семинари, конгреси, симпозиуми и секакви онлајн настани. Изработка на посебна веб страница прилагодена за настанот. Пренос во живо доколку е потребно на јутуб и фејсбук.

Музички настан

Пренос во живо на настани од јавен карактер на отворено и затворено до 12 камери, можност за дрон или камера на јаже во затворен простор. Пренос истовремено на повеќе канали (Youtube, Facebook, Twitter, Instagram) FULL HD/4K

Спортски настан

Покривање со Видео, Аудио и Репетиција на секаков вид на спортски настани. Користење најнова технологија, камера на јаже за топ кадри, репетиција на 4 камери, графика на екран, резултати во живо и тајмер. Достава до повеќе канали

Корпоративен

Пренос во живо на секаков вид на корпоративни настани и семинари со една или повеќе камери, можност за меѓусебно поврзување на различни сали или локации со двонасочно видео и аудио без каснење и слично во FULL HD или 4К

Приватен настан

Покривање на секаков вид на приватни настани со една или повеќе камери. Корпоративни настани, Свадби или свечености, може да им обезбедиме заштитен линк во живо плус можност за двонасочна комуникација и чат

+
Преноси во живо
+
Вкупно Гледања
+
Камери

www.livestream.mk Зошто LiveStream.mk

Мобилност

Следење на најновите техногии за пренос во живо, камери и аудио опрема со миксање и поврзување жичено или бежично 

Стабилност

Користење на најновите технологии за пренос и достава на видео сигнал од која било точка на планетата земја

Помагаме

2С Студио со својот сервис ЛајвСтрим.мк помага со целосно покривање на преноси во живо во Охрид и околината од 2012 година

Помагаме:

28 Декември 2020

ДНК предновогодишен онлајн концерт

Livestream.mk како дел од 2С Студио изработи/донираше пренос во живо по повод 18 години ДНК.

Со 9 камери и 4 оператори на камера, миксер, камера на јаже, ронин оператор екипата на Livestream.mk направи 2 часовен музички концерт во студиото на ДВД плус во Скопје. Концертот беше од хуманитарен аспект, а по своја желба гледачите можеа да донираат преку купување на карти.

Преносот во живо одеше на Фејсбук страна од ДНК каде имаше над 25 000 гледачи.

www.livestream.mk Ново од Нас

https://www.livestream.mk/blog/author/stojan/

Водици Охрид 2020

Со видео стримот на 19 Јануари од Охрид продолжуваме да

https://www.livestream.mk/blog/author/stojan/

Традиција Василица - 2020

Куратица маскембал 2020 Трета година по ред 2С продолжува да

https://www.livestream.mk/blog/author/stojan/

Меѓународен Теквондо турнир Охрид

2С успешно го реализира преносот во живо за Меѓународниот Турнир

www.livestream.mk Наши Помагатели и Пријатели

LiveStream.mk Контактирајте не

Момчило Јорданоски 40а
6000 Охрид, Македонија
Лице за контакт:
Стојан Стојановски
+389 78 428 161

stream@livestream.mk