www.livestream.mk Зошто LiveStream.mk

Мобилност

Користење на најнови технологии за можност за монтирање и конфигуирање на внатрешни или надворешни локации со цел задоволување на потребите за пренос во живо

Стабилност

Користење на најновите технологии за интернет достап, претходни тестирања и комбинации со цел квалитетно воспотавување на преносов во живо од било каде

LiveStream.mk е сервис креиран од Стојан Стојановски 2С кој врши услуги во делот преноси во живо, а исто така ќе помага со поддршка на туризмот, спортот и културата со цел запишување на настаните преку преноси во живо за настани кои не може да си ја дозволат оваа услуга, а се од значаен карактер. Начинот на одбирање се донесува по постапка и претходно истражување за настанот

Ја сакаме работата

Да работиме тоа што ние сакаме е наша пасија. LiveStream.mk се состои од дечки кои даваат се од себе на терен за најдоброто стигне до гледачите на малите екрани и пренесе вистинскиот момент

Помагаме

Livestream.mk низ годините наназад помага во културата и спортовите со целосно поддржани од своја страна преноси во живо со цел афирмација и зачувување на македонската традиција

50 +
Преноси во живо
Вкупно Прегледи
+
Камери

www.livestream.mk Работна атмосфера

www.livestream.mk Наши помагатели

Livestream.mk Контактирајте не

Вашата таргет група ве очекува Побарајте понуда