Online Конгреси, Семинари

Дали знаевте дека вашиот онлајн настан може да изгледа поинаку? Целосно брендирање, поддршка, графички решенија, логоа, можност за реклами, слика во слика на сервисот zoom.us и сличните сервиси како него за семинари, конгреси, симпозиуми и секакви онлајн настани. Изработка на посебна веб страница прилагодена за настанот.

Целосна Продукција

Покривање на настани низ Видео, Пренос во живо, Дистрибуција, Фотографија, Специјално изработен Веб и промоција на Социјални мрежи. Целосна изработка на брендинг, покривање на настанот, дистрибуција и достава на финален производ.

Видео Пренос HD/4K

Видео и Аудио пренос на секаков вид на настани од отворен или затворен тип. Дистрибуција на интернет и телевизија по светски стандарди. 12 или повеќе камери, комбинација на Дрон, бежични камери, Камера на јаже или подводна камера.

Дистрибуција

Дистрибуција на Видео и Аудио сигнал од точка до точка или до повеќе со помош на интернет или FULL HD видео линк до 2КМ. Дистрибуција на повеќе канали во исто време (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter итн). Можност за комуникација помеѓу две точки преку интернет без никакво каснење на сигналот

Креирано од Стојан Стојановски 2С

Музика

Покривање на мали или големи музички настани, концерти и сл. Поседуваме со опрема за настани на затворено или отворено, аудио опрема за аудиото или атмосфера, графика, дрон, камера на јаже итн.

Спорт

Репетиција на 4 камери, бежични камери за на терен, камера на јаже со брзина до 80км на час, до 12 вкупно камери од сите агли кои се потребни или 4Г мобилни камери, спремни сме да одговориме на предизвикот

Конференции

Пренесување на настанот до вашата таргет група или до одредена група која не може да присустува на лице место. Поврзување на повеќе конференциски сали на иста локација или на далечна локација.

Приватни

Музички, Спортски, Конфренции, Свадби или вашите најбитни моменти, пренесете ги во живо до вашите најблиски или вашите соработници кои не може да учестуваат на лице место. Преноси од затворен тип.

Вашата таргет група ве очекува Побарајте понуда