Водици Охрид 2020

Со видео стримот на 19 Јануари од Охрид продолжуваме да ја негуваме традицијата каде успешно 4та година реализираме преносот во живо од наш агол од големиот христијански празник Водици кој го погледнаа повеќе 60 000 гледачи. За разлика од минатите…

Традиција Василица – 2020

Куратица маскембал 2020 Трета година по ред 2С продолжува да ја за запишува традицијата на Василичарскиот Маскенбал во Куратица преку неколку часовен пренос во живо на социјалните мрежи. Маскембалот во Куратица кој се одржува вечерта на 14 јануари е пособен…

Меѓународен Теквондо турнир Охрид Опен

2С успешно го реализира преносот во живо за Меѓународниот Турнир Охрид Опен 2019 во организација на „Хва Ранг ИТФ“ од Лескоец/Охрид кој се одржа на 22 Јуни во салата Билјанини извори. По претходен контакт од страна на клубот „Хва Ранг…