Традиција Василица – 2020

Куратица маскембал 2020 Трета година по ред 2С продолжува да ја за запишува традицијата на Василичарскиот Маскенбал во Куратица преку неколку часовен пренос во живо на социјалните мрежи. Маскембалот во Куратица кој се одржува вечерта на 14 јануари е пособен…