Меѓународен Теквондо турнир Охрид Опен

2С успешно го реализира преносот во живо за Меѓународниот Турнир Охрид Опен 2019 во организација на „Хва Ранг ИТФ“ од Лескоец/Охрид кој се одржа на 22 Јуни во салата Билјанини извори. По претходен контакт од страна на клубот „Хва Ранг…